Ordinær Generalforsamling i Tørring Rideklub

afholdes onsdag 1. marts 2017 kl. 19.30 i rytterstuen. Dagsorden efter vedtægter.

2 x guld til Tørring

Så fantastisk!!! Leon Lynnerup vinder 2 x guld sammen med longefører/træner Charlotte Præstgaard og hesten La Boheme Eg ved de Danske og Nordiske mesterskaber i voltigering, som netop er afholdt :) Stort tillykke til dem alle tre.

Leon vandt guld over finske Oliver Spadinger, som fik sølv og svenske Andreas Mantrell som fik bronze, samt Claus Hansen og Thomas Lindqvist. Leon havde fire gode runder og en longefører og hest, som var i topform. Så det var skønt at det blev belønnet med at blive både Danmarks og Nordens bedste mandlige voltigør :)
(Der har ikke været afviklet Danmarks og Nordisk mesterskaber for herre siden 2013, hvor Leon vandt titlen).

To landsmesterskabstitler til Tørring Rideklub
I weekenden 10-11. september 2016 var rideklubbens voltige hold afsted til Landsmesterskaberne i Esbjerg og Omegns Rideklub. Her dystede de mod alle landets andre voltigeklubber om de fine titler. Her skulle der virkelig vises form, styrke og niveau.

13 voltigører tog afsted med fire heste, en træner og 5 forældre tidligt fredag morgen, da der var dyrlægetjek fredag eftermiddag.

Weekenden bød kun på gode runder og fantastiske oplevelser for både udøvere, heste og tilskuere. Masser af flot voltigering.

Holdet TØRK Charmor som består af Sofie Erica Jensen, Lilli Dahl, Sarah Bluhme, Henriette Eriksen, Dina Rodbjerg og Isabel Rodbjerg blev nr 4 i deres grupper efter to flotte runder. Desuden startede Joanna Fiddy som *2 children og Leon Lynnerup som *3 senior på La Boheme, som forberedelse til NM, som er den 1-2 oktober. Både Joanna og Leon blev nr. 2 i deres klasser.

LANDSMESTRE 2016
Efter 3. runde stod det klart at Emilie Bech Rasch, som startede *1 junior på Boheme, ikke kun indhentes af konkurrenterne. Så 4. og sidste runde var en runde hvor der kunne nydes og ydes uden pres.
Helt fra start stod det klart, trods ny hest, at holdet TØRK Alhvor var et niveau over deres konkurrenter med deres nye dragter og tema  "We come from the future". Minimax gav longefører og voltigørerne lidt udfordringer, men som weekenden gik blev Minimax mere tryg på banen, så søndagens sidste runde sad lige i skabet. Holdet TØRK Alhvor består af Mathilde Frandsen, Julie Kristensen, Leon Lynnerup, Emilie Bech Rasch, Joanna Fiddy og Natasja Nygaard.
Ved præmieoverrækkelsen var begge heste på banen med deres flotte landsmesterskabs tæpper. Et fantastisk øjeblik når indsats og slid lønnes og hædres. STORT tillykke med de flotte titler.

Velkommen til Tørring Rideklub
En rideklub, hvor der er plads til alle.

En rideklub, hvor vores motto er: "Vi er ikke verdensmestre, men sammen er vi go'e".

En rideklub, hvor der er muligheder for både begynder, øvede og elite - i alle aldre.
En rideklub som udbyder dressur, spring, eneundervisning, handicapridning, kompenserende undervisning, fritidsordning og voltigering.

TØRKs fantastiske og trofaste sponsorer:

Beslagsmed
Svend Kristensen