“Gi den noget gummistøvl” eller “Har du spaghetti i gummistøvlerne?”??

En ridelærers ynglingsudtryk til de søde små ryttere som lige er startet til ridning og ikke lige kan styre både pony, ben, krop, tøjle lytte, holde øje med rytterkammerater, se sig selv i spejlet og smile til mor og far som tager billeder samtidig med at ponyen også skal holdes igang og ride efter ridelærerens anvisninger.??
Så’r undervisningen i fuld gang. Pyh...??
Så et godt råd til mor og far, nyd jeres barn i stilhed.  Vent med at tage billeder og lad underviseren være den eneste som kommer med anvisninger.??
Så skal I bare se løjer... for så gir vi den noget gummistøvl og bli'r dygtige til denne sport.

Voltigeteamet var til stævne i Esbjerg sidste weekend 18-19 august 2018??

Henriette Eriksen på Puccini med Heidi Eriksen spm longefører i children*1 fik en 5. plads?? Leon fik en 2. plads i *3senior, Natasja fik en 1. plads i *1senior, Anna fik en 2. plads i *2junior og Joey Præstgaard fik en 1. plads i *1junior. Alle fire var på Cairo med Charlotte  som longefører????
Stort tillykke til jer alle :)

Tørring Rideklubs Undervisningsteam er så klar til undervisningsopstart på mandag 13. August.

Vi glæder os til at se jer alle igen. Der er ledige pladser så nye ryttere/elever er meget velkomne.
Ring til Charlotte på 23349046 og hør mere??
(Til hest chefberider Torben Frandsen, fra venstre spring/dressur underviser Tobias Vik Theien, beriderelev Christina Frederiksen, hjælper Line Jensen, beriderelev Pia Thomsen og handicapinstruktør og voltigeringstræner Charlotte M Præstgaard.

Velkommen til Tørring Rideklub
En rideklub, hvor der er plads til alle.

En rideklub, hvor vores motto er: "Vi er ikke verdensmestre, men sammen er vi go'e".

En rideklub, hvor der er muligheder for både begynder, øvede og elite - i alle aldre.
En rideklub som udbyder dressur, spring, eneundervisning, handicapridning, kompenserende undervisning, fritidsordning og voltigering.

TØRKs fantastiske og trofaste sponsorer:

Beslagsmed
Svend Kristensen